برگزاری کارگاه بیماریهای منتقله از طریق آب و مواد غذایی
امتیاز:
کارگاه بیماریهای منتقله از طریق آب و مواد غذایی با حضور سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان ایوان،معاون بهداشتی،کارشناسان و کاردانان مراکز،کارشناسان آزمایشگاه وب هورزان در محل سالن آموزش بهورزی ایوان برگزار شد .
در ابتدای این کارگاه دکتر فلاحی سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان ایوان ضمن ابراز خرسندی از اولین حضور در جمع کارشناسان و بهورزان به اهمیت مراقبت بیماریهای منتقله از طریق آب و مواد غذایی اشاره کرد و گفت معمولا با شیوع فصل گرما بیماریهای منتقله از طریق آب و مواد غذلیی شیوع بیشتری می یابند و وظیفه ماست که همه توان خود را در راه کنترل آنها برداریم .
در ادامه این کارگاه موضوعات مختلف مرتبط با این موضوع توسط کارشناسان مبارزه بابیماریهای واگیر و مربیان بهورزی جهت شرکت کنندگان تشریح شد . کارگاه با پیش و پس آزمون همراه بود.