برگزاری کمیته مراقبت بیماری های منتقله از طریق آب و غذا
امتیاز:
کمیته مراقبت بیماری های منتقله از طریق آب و غذا با حضور معاون امور بهداشتی، کارشناسان کنترل عفونت بیمارستان و بخش داخلی بیمارستان امام رضا(ع)، کارشناس مسئول واحد های بهداشتی محیط، مدارس، کودکان، واگیر و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و مراقبین ناظر در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.
در این جلسه در خصوص اهمیت افزایش بیماری های منتقله از طریق آب و غذا با افزایش مسافرت ها، گرم شدن فصول سال، افزایش مصرف غذا های غیر خانگی و نقل و انتقالات صحبت شد.
در این جلسه بر چگونگی شناسایی، گزارش دهی، پاسخ به موقع و کنترل به موقع نیز تاکید شد.
همچنین در خصوص چگونگی شناسایی و نمونه گیری از موارد مشکوک بر اساس نظام مراقبت سندرمیک ییماری های واگیر هم مطالبی ارائه گردید.
در پایان مصوباتی در جهت پیش برد اهداف واگیر و ارتقاء شاخص ها در نظر گرفته شد.