جلسه آموزشی سلامت زائرین در مراسم پیاده روی اربعین
امتیاز:
جلسه آموزشی جهت موکبداران سطح شهرستان درمکان تبلیغات اسلامی با حضور موکبداران با محوریت «بهداشت مواد غذایی » برگزار گردید. در ابتدا نجفی کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت نکات بهداشتی در خصوص چگونگی طبخ و تهیه و توزیع بهداشتی مواد غذایی بیان داشت از جمله عدم استفاده از ظروف پلی استرینی جهت مواد غذایی داغ و استفاده از مواد غذایی( گوشت،نمک و...) مورد تایید وزارت بهداشت و عدم قرار دادن مواد غذایی خام و پخته در کنار یکدیگر.ونیز تاکید بر دریافت کارت بهداشت که توسط واحد بهداشت محیط صادر و در اختیار موکبداران قرار خواهد گرفت شد. در ادامه شفیعی کارشناس آموزش سلامت شبکه بهداشت از موکبداران در خواست نمود به عنوان داوطلبان سلامت در امر آموزش به زوار ابا عبدالحسین (ع)در امر ارائه خدمات و توصیه های بهداشتی همکاری لازم را با شبکه بهداشت داشته باشند ضمن اینکه نکاتی چند در خصوص پیشگیری از بیماریهایی از جمله گرما زدگی، وبا،دیابت و فشارخون، تاول پا و.. بیان داشت و در پایان تراکت های آموزشی و پیام ها و نکات بهداشتی چاپ شده در اختیار موکبداران قرار گرفت.