تداوم نظارت های بهداشتی سلامت محور بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مسیر تردد زوار اربعین حسینی در شهرستان ایوان
امتیاز:
.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایوان، در راستای امنیت مواد غذایی، حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه، بویژه زوار اربعین سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و همچنین پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا، بازرسی های گروهی کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایوان از اماکن و مراکر تهیه و توزیع مواد غذایی در مسیر تردد زوار اربعین حسینی در قالب ۲ تیم فعال، در دو نوبت صبح و عصر، انجام شد.
در قالب این طرح، از 40 مورد از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید به عمل آمد، که طی این بازرسی تعداد 22 مورد کلر سنجی آب، 6 مورد نمونه برداری آب، 1مورد نمونه برداری مود غذایی، 5 مورد ید سنجی، 3 مورد سنجش یا ترمومتر پرتابل انجام گردید. و همچنین طی این بازدید 10 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته جمع آوری گردید.
گفتنی است: طی این طرح، ضمن بازررسی موکب های بر پا شده در مسیر تردد زوار اربعین حسینی، توسط کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایوان ، آموزش های لازم در خصوص، رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط، بهداشت مواد غذایی و ... به متصدیان امر و موکب داران ارائه و محل اسکان زائرین اربعین حسینی نیز بازدید شد