X

تماس با ما

  • آدرس : ایوان، خیابان طالقانی(ره)، جنب شهرداری ایوان
  • کد پستی: 6941736171
  • شماره تماس : 08433233500
  • فکس: 08433233891

ردیف
نام واحد
تلفن تماس
فکس
1
 
بهداشت حرفه ای
3236200
3233891
2
 
بهداشت محیط
3236200
3233891
3
 
بهداشت خانواده
3238759
3233891
4
 
آموزش سلامت
 3233500
3233891
5
 
بهداشت مدارس
3238759
3233891
6
 
واحد دارویی
 
3233891
7
 
طرح وگسترش
3239038
3233891
8
 
مبارزه با بیماریها
3233031
3233891
9 تغذیه   3233891
 
ردیف
نام واحد
تلفن تماس
فکس
1
 
مرکز بهداشتی درمانی شماره یک
3230881
----------------
2
 
مرکز بهداشتی درمانی شماره 2
3234153
---------------
3
 
مرکز بهداشتی درمانی زرنه
3523270-352360
--------------
4
 
مرکز بهداشتی درمانی کلان
3433223
--------------
5
 
مرکز بهداشتی درمانی شهرک نبوت
3423455
----------------
 
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 18 تیر 1398
هفته اطلاع رسانی بیماریهای مشترک انسان و دام(15 لغایت 21 تیر 1398)

  هفته اطلاع رسانی بیماریهای مشترک انسان و دام(15 لغایت 21 تیر 1398)

امتیاز: Article Rating

پیام های بهداشتی  به مناسبت هفته مبارزه با بیماریهای زئونوز

1.     در صورت گزیده شدن توسط حیوانات به نزدیکترین مرکز بهداشتی-درمانی مراجعه کنید.

2.     گازگرفتن و چنگ زدن حیوانات را در رابطه با خطر ابتلا به هاری جدی بگیریم.

3.     اتلاف سگهای ولگرد خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای خطرناک از جمله هاری، سالک، کالا آزار و کیست هیداتیک را کاهش می دهد.

4.     از خاك بازي بچه‌ها در مكانهاي آلوده و تماس آنها با سگ جدا خودداري كنيد تا آنها به بيماريهاي فابل انتقال بين انسان و حيوان بخصوص كيست هيداتيك مبتلا نشوند.

5.     با مصرف گوشت و جگر بازرسی شده( دارای مهر دامپزشکی) خطر ابتلا به بیماریهای قابل انتقال بین حیوان و انسان کاهش می یابد.

6.     دام مورد نیاز خود را جهت نگهداری یا کشتار از مراکز مورد تأیید سازمان دامپزشکی تهیه نمائید.

7.     جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای قابل انتقال بین حیوان و انسان به مدت 24 ساعت گوشت و جگر تازه را در یخچال نگهداری نمائید.

8.     تنها خرید گوشت سالم کافی نیست بلکه باید به شیوه مناسب تا هنگام مصرف نگهداری شود.

 

9.     از خرید گوشت دامهایی که خارج از کشتارگاههای تحت نظر دامپزشکی ذبح شده‌اند خودداری نمائید.

10. شستشوی دست ها با آب و صابون، مصرف فرآورده‌های پاستوریزه، شستشو و ضدعفونی میوه‌ها و سبزیها قابل از مصرف، خوداری از مصرف گوشت‌های مشکوک و نیم پز از ساده ترین راه‌های پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان می باشد.

11. خطر ابتلا به بيماريهاي قابل انتقال بين انسان و حيوان به‌خصوص تبهاي خونريزي دهنده وسروسي با استفاده از وسايل حفاظتي (دستكش، روپوش، چكمه، ماسك و عينك) در هنگام ذبح دام كاهش مي‌يابد.

12. مصرف گوشت دام بيمار خطر انتقال بيماريهاي كشنده و ناتوان كننده از جمله سياه زخم، تب مالت و ... را در پي دارد.

تصاویر
  • هفته اطلاع رسانی بیماریهای مشترک انسان و دام(15 لغایت 21 تیر 1398)
ثبت امتیاز